Οι ημερομηνίες κατάταξης στο Πολεμικό Ναυτικό με την Β ΕΣΣΟ 2019

Το Γενικό Επιτελείο Πολεμικού Ναυτικού καλεί για κατάταξη στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού τους στρατεύσιμους της 2019 Β' ΕΣΣΟ, όπως αυτή σχεδιάσθηκε από τη Διεύθυνση Β4 (ΔΣΛ) του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού

Με την Β ΕΣΣΟ 2019 καλεί για κατάταξη τους στρατεύσιμους της κλάσης 2021 (έτος γέννησης 2000) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα Μητρώα Αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών (ΣΥ) Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας,

Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1996 έως και 2021 (έτη γέννησης 1975 έως και 2000) από όλους τους Νομούς, εφόσον οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 01 Νοεμβρίου 2018 έως και 31 Ιανουαρίου 2019.

Τους στρατεύσιμους των κλάσεων που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης περιλαμβάνεται στο διάστημα από 01 Φεβρουαρίου 2019 έως και 30 Απριλίου 2019.

Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους μετά τη διακοπή της ανυποταξίας τους, που θα τύχουν αναβολής κατάταξης ως νοσηλευόμενοι.

Τους στρατεύσιμους των οποίων το αίτημα αναβολής κατάταξης για κοινωνικούς λόγους απορρίφθηκε από την αρμόδια Διοίκηση Στρατολογικών Υπηρεσιών.

Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους που για λόγους υγείας μετατοπίσθηκε η ημερομηνία κατάταξής τους.

Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους που θα κριθούν από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) μέχρι και τετάρτης (Ι/4)

Τους στρατεύσιμους που με διαταγές του ΓΕΝ/Β4 (ΔΣΛ), εκτός των παραπάνω κατηγοριών, εντάχθηκαν ή θα ενταχθούν στην 2019 Β' ΕΣΣΟ για διάφορους λόγους (υπηρεσιακές ανάγκες, ικανοποίηση αιτημάτων στρατευσίμων κλπ).

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:

α. Η 06 Μαΐου 2019: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολή υγείας και κρίθηκε κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των ΕΔ.

β. Η 07 Μαΐου 2019: για όσους είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών αρμοδιότητας των ΣΥ Αθήνας, Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Θεσσαλίας.

γ. Η 08 Μαΐου 2019: για όσους είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών αρμοδιότητας των ΣΥ Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα