Οι ειδήσεις σήμερα από το Dikaiologitika News

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρες μέχρι αυτή την ώρα με όλα τα νέα για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Κορονοϊός: Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα - Θετικό και το παιδί της 38χρονης. Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη,

καθώς μετά το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε 38χρονη επιχειρηματία της πόλης, θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε και άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Κορονοϊός: Ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας και όλα σε όλη τη χώρα. Αναβάλλονται το καρναβάλια σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου και αυτό της Πάτρας.

Μουτζούρης κατά Μητσοτάκη: Να και αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός. Σάλος έχει προκληθεί με ένα βίντεο που δείχνει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη να συνομιλεί με στέλεχος της κυβέρνησης στο τηλέφωνο και να χρησιμοποιεί προκλητικές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ που βρίσκονται στα νησιά για τη δημιουργία κλειστών δομών. Μουτζούρης: «Δε ζητάω συγγνώμη για ιδιωτικές συζητήσεις» - Τι ανέφερε για την επίμαχη χειρονομία. Λάβρος Πέτσας κατά Μουτζούρη: Γραφικός και επικίνδυνος

Κορονοϊός: 8 sos μέτρα για προφύλαξη - Χέρια, βήχας, επαφές. Οκτώ μέτρα - ενδεικτικά αναφέρονται χέρια, βήχας, επαφές - ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) τα οποία είναι απαραίτητα για προφύλαξη από την ιογενή πνευμονία. Ο κορονοϊός εξαπλώνεται, και σε αυτό το πλαίσιο η ΓΓ ξεκίνησε καμπάνια προκειμένου οι πολίτες να είναι ενήμεροι για το πώς θα διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση.

Προανακριτική: Δεν καταθέτει η Τουλουπάκη, με τι διαφωνεί. Δεν θα εξεταστεί σήμερα η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη από την ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Αποκαλυπτικό έγγραφο του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις μονίμων που έρχονται. Στο ΑΣΕΠ και σχεδόν έτοιμες για να δημοσιευθούν βρίσκονται αρκετές προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις με αυτήν του Υπουργείου Εσωτερικών (2909 μόνιμες προσλήψεις) να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα των υποψηφίων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΑΡΝΑΒΑΛΙΠΑΤΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα