Οι ειδήσεις από τις κυριακάτικες εφημερίδες

Πρωινή ματιά στον Κυριακάτικο Τύπο. Διαβάστε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Εντός του 2020 η αμυντική συμφωνία Ελλάδος - ΗΠΑ». Η εφημερίδα αναφέρεται στην συμφωνία της χώρας για αμερικανικές βάσεις στην Σούδα (όπου υπάρχει ήδη), στην Αλεξανδρούπολη και στην Στερεά Ελλάδα.

ΤΟ

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Απόσυρση για καθαρά ΙΧ». Σχέδιο της κυβέρνησης, όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα, είναι οι μειωμένοι φόροι σε όσους χρησιμοποιούν αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Όλα για τις δουλειές». Η Ελλάδα μπαίνει ξανά στην ατζέντα των ξένων επενδυτών, λέει η εφημερίδα με το σημερινό της πρωτοσέλιδο.

REAL NEWS: «Κινούμενη βόμβα το προσφυγικό!». Έντονη ανησυχία σε Αθήνα και Βερολίνο για την αύξηση των προσφυγικών ροών.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Αλλάζουν όλα στις εισφορές». Η εφημερίδα μας ενημερώνει για τις αλλαγές που έρχονται στις εισφορές. Αποσυνδέονται με το φορολογητέο εισόδημα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Αναδρομικά 3ετίας για 500.000 συνταξιούχους». «Αντισυνταγματική παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Έκοψαν τον δικαστή, προστάτη Α’ κατοικίας!»

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Ο κόσμος της εργασίας στον δρόμο»

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βιάζουν την κοινή λογική»

Documento: «Μαρινάκης Μητσοτάκης Ολέθρια σχέση». Με το σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρεται στην σχέση που φέρεται να έχουν Κυριάκος Μητσοτάκης με Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Υόρκη». Η εφημερίδα αναφέρεται στο ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ.

Η ΕΠΟΧΗ: «Αλλάξτε τον κόσμο, πριν αλλάξουμε πλανήτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα