Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πρωινό σας καφέ και ρίχνοντας μία ματιά στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Στα βασικά θέματα της επικαιρότητας στα σημερινά πρωτοσέλιδα συναντά κανείς το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον, που άνοιξε χθες. Μάλιστα η Δημοκρατία  φιλοξενεί σχετικό άρθρο στο πρωτοσέλιδό της με τον τίτλο " Χαμός με το νέο "Εξοικονομώ".

Ο Ελεύθερος Τύπος αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στις " Αιτήσεις τώρα για 1.083 προσλήψεις " ενώ ξ εφημερίδα των Συντακτών αναφέρεται στην υπόθεση Novartis με τον τίτλο " Η

Novartis διχάζει τη Ν.Δ. ".Τα Νέα μιλούν για " Διπλό κλειδί για αναδρομικά και συντάξεις " ενώ η Εστία κάνει λόγο για " Προαπαιτούμενο" γλώσσα και Ιστορία για την ιθαγένεια ".

Η αύξηση στις τιμές του πετρελαίου είναι το πρώτο θέμα της Καθημερινής με τον τίτλο " Απειλή νέου πολέμου στον Κόλπο " ενώ ο Ριζοσπάστης φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του άρθρο με τίτλο " Με το ΚΚΕ στην αντεπίθεση για τις σύγχρονες ανάγκες, για την ελπίδα, τον Σοσιαλισμό! ". Η Αυγή μιλά για τις νέες κινήσεις Βρούτση ως" Ψαλίδι έως 40% στους μισθούς με τις ρυθμίσεις Βρούτση ". Στον οικονομικό τύπο, η Ναυτεμπορική που δίνει έναν " Οδηγός για τη βελτίωση ρυθμίσεων με 120 δόσεις ".

Keywords
Τυχαία Θέματα