ΟΑΕΔ: Έναρξη αιτήσεων για το πρόγραμμα κατάρτισης «Νέες Προσεγγίσεις στη Δημοσιογραφία»

Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ διάρκειας 380 ωρών (140 ώρες θεωρία και 240 ώρες Πρακτική Άσκηση), με τίτλο «Νέες Προσεγγίσεις στη Δημοσιογραφία».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση, η οποία είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, από σήμερα έως την Παρασκευή 04-10-2019, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης.

Οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν

επίδομα 2 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης. Η υλοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων του προγράμματος θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στις δομές του ΚΕΚ Θεσσαλονίκης.

Το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα παρέχει τις θέσεις Πρακτικής Άσκησης όλων των καταρτιζομένων.

Το Πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν 25 καταρτιζόμενοι εκ των οποίων 20 δημοσιογράφοι απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και 5 δημοσιογράφοι απόφοιτοι ΙΕΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι δημοσιογράφοι, απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και ΙΕΚ (με πιστοποίηση).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη αίτηση, η οποία είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα του Οργανισμού με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα