Ο Ζαραλίκος «καρφώνει» τον Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ που δεν το έμαθε η μανούλα μου»

Με ένα ειρωνικό tweet, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος «ευχαρίστησε» τον Νίκο Χατζηνικολάου, για το περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας με τη διακοπή της παράστασής του από την Σάσα Σταμάτη.

Ο δημοφιλής κωμικός καυτηρίασε το γεγονός ότι ο εκ των μεγαλύτερων σταθμών στη χώρα Real FM δεν είπε... κουβέντα και θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά

μέσω twitter, τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τώρα που ηρέμησα λίγο να ευχαριστήσω τον @NChatzinikolaou και τον @Realfm978 που δεν είπαν κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου στο θέατρο Καρέζη και δεν ανησύχησε η μανούλα μου που ακούει μόνο αυτόν τον σταθμό. Δεν το έμαθε

{https://twitter.com/zaralikos/status/1467768211575918598?s=20}

Τι είχε συμβεί

Η γνωστή παρουσιάστρια, μαζί με μία μικρή ομάδα φίλων της- άλλοι λένε μπράβοι- θέλησε να διαμαρτυρηθεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, γιατί δεν ανέχεται "να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες ημέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά", αναφερόμενη στις πλημμύρες της Μάνδρας όπου και κατοικεί.

Στα βίντεο βέβαια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ασκεί κριτική στον stand up comedian για τη σάτιρά του σε γνωστό εφοπλιστή. "Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;" ακούγεται να ρωτά, με τον κωμικό ηθοποιό να της απαντά "Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης...".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζαραλίκος, Χατζηνικολάου, Ευχαριστώ,zaralikos, chatzinikolaou, efcharisto