Ο Βασίλης Μπισμπίκης εύχεται στο γιο του με μια τρυφερή φωτογραφία

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε στο μονάκριβο γιο του Μιχάλη για την ονομαστική γιορτή του με μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις 8 Νοεμβρίου, όπου φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο του με φόντο τη θάλασσα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Βασίλης Μπισμπίκης έγραψε: «Χρόνια πολλά ψυχή μου». Μάλιστα, την ανάρτηση σχολίασε και η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, βάζοντας τρεις καρδιές

emoji.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Παρόλο που ο μικρός ζει με τη μαμά του και πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Κων/να Μπεκιάρη, εκείνος συνεχίζει να έχει τον ρόλο του τρυφερού μπαμπά και να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί του στον ελεύθερο χρόνο κι όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει αναφερόμενος στον γιο του: «Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια».

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ #ΓΙΟΣ #ΧΡΟΝΙΑ_ΠΟΛΛΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Μπισμπίκης,vasilis bisbikis