Ο Βακάκης της Jumbo έβαλε στο στόχαστρο τον Σκλαβενίτη

Βολές κατά της εταιρείας Σκλαβενίτης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Jumbο Απόστολος Βακάκης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα της σε Πρέβεζα και Κατερίνη θα παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές.

Με αφορμή σχετική ερώτηση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές ο ίδιος τόνισε

πως "όπου επιτρέπεται να ανοίξουν καταστήματα τις Κυριακές θα ανοίξουμε και εμείς, εξ'ανάγκης". Υπογράμμισε δε πως ο ίδιος είναι... κατά του ανοίγματος τις Κυριακές, "αντίθετα είμαστε υπέρ της αργίας για όλους και την Τετάρτη εκτός των Κυριακών". Όταν όμως έγινε η σύγκριση με την Σκλαβενίτης, η οποία δεν ανοίγει τις Κυριακές ο κ. Βακάκης είπε πως "ορισμένοι κάνουν marketing και θέλουν να δείξουν ότι είναι υπέρ των εργαζομένων, είναι δικαίωμά τους" και συνεχίζοντας πρόσθεσε πως "δεν ξέρω κατά πόσο η απόφαση να μην ανοίγει καμία Κυριακή είναι προς όφελος των εργαζομένων". "

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Βακάκης βάζει στο στόχαστρο την Σκλαβενίτης με ακραίους, πολλές φορές, χαρακτηρισμούς. Τον Οκτώβριο του 2016 στην ετήσια παρουσίαση της Jumbo στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ο πρόεδρος της Jumbo χαρακτηρίζοντας το deal τότε, Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλο, τόνισε πως "ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανε η οικογένεια Σκλαβενίτη και μίλησε για παράλογες ακροβασίες", ενώ για το συγκεκριμένο deal είπε πως "η οικογένεια Σκλαβενίτη πήρε μάλλον τα λάθος χάπια

Keywords
Τυχαία Θέματα