Ο Τσίπρας, το μπότοξ και η Κατερίνα Καινούργιου που τον βρίσκει... πολύ γοητευτικό

Στο «επίκεντρο» της προσοχής ο Αλέξης Τσίπρας αλλά όχι για τις εκλογές 2023. Το... μπότοξ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε talk of the town και το σχολίασε τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Με αφορμή την διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

στη ZoePre, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στους διαδρόμους του Alpha.

H Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Nα πω κάτι επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει».

«Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι. Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός».

Από την πλευρά του, ο γνωστός showman Τάκης Ζαχαράτος είχε αναφερθεί στο... μπότοξ του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας την Τετάρτη στο Mega.

«Αλέξης Τσίπρας πριν το μπότοξ, όχι μετά», ανέφερε βλέποντας φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη τον ρώτησε τι εννοεί, απάντησε: «Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Το πριν και το μετά; Όντως έχει κάνει. Σας το λέω εγώ που το πίνω σε σφηνάκι για να πιάνει παντού.

Βέβαια, αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις. Δείτε το μέτωπό του πριν και πώς είναι τώρα. Τα φρύδια είναι λίγο Star Trek. Αν το πατήσεις λάθος βγαίνει άλλη προσωπικότητα. Είναι στην αρχή ακόμα. Θέλει λίγο ζεστό νερό και μασάζ Αλέξη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΜΠΟΤΟΞ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΤΑΚΗΣ_ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα