Ο Θάνος Πλεύρης «απάντησε» στους υπαινιγμούς του Αλέξη Κούγια για εμπόριο οργάνων

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, «απάντησε» στους υπαινιγμούς του δικηγόρου, Αλέξη Κούγια, σήμερα στο δικαστήριο, εις βάρος του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη.

Όπως αναφέρει το News4health, ο υπουργός Υγείας απάντησε εμμέσως στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος άφησε υπόνοιες για μεταφορά οργάνων από τον γιατρό και εξαπέλυσε κατηγορίες προς τον εντατικολόγο της Τζωρτζίνας κ. Ανδρέα Ηλιάδη.

«Οι μεταμοσχεύσεις στο χώρο μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

«Ο ΕΟΜ και οι γιατροί που συνδράμουν σε αυτές επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο. Εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής τους με κάθε έννομο μέσο».

Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρο μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας. Ο ΕΟΜ και οι γιατροί που συνδράμουν σε αυτές επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο. Εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής τους με κάθε έννομο μέσο.

Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) April 5, 2023

#ΘΑΝΟΣ_ΠΛΕΥΡΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΑΝΔΡΕΑΣ_ΗΛΙΑΔΗΣ #ΕΜΠΟΡΙΑ_ΟΡΓΑΝΩΝ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΥΓΕΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνος Πλεύρης, Αλέξη Κούγια,thanos plevris, alexi kougia