Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμέτωπος ακόμη και με 10ετή κάθειρξη (βίντεο)

Με ποινή που μπορεί να είναι ακόμη και κάθειρξη δέκα ετών, είναι αντιμέτωπος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία από τον εισαγγελέα.

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε σήμερα (23/12) την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27/12.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του ο Στάθη Παναγιωτόπουλου ποινική δίωξη σε βαθμό

κακουργήματος για την υπόθεση της ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από τα θύματά του.

Τις επόμενες τρεις ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στον Alpha αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα μία είδηση «σοκ».

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο αυτά βίντεο είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες...» τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, βρίσκονται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Εν τω μεταξύ διέρρευσε και η πρώτη φωτογρραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο κρατητήριο.

Ο Στ. Παναγιωτόπουλος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση νεαρής γυναίκας που είχε στο παρελθόν σχέση μαζί του και αντιλήφθηκε ότι ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» είχε αναρτήσει και δικά της βίντεο στο Διαδίκτυο, ερωτικού περιεχομένου, χωρίς φυσικά να έχει τη συγκατάθεσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα