Ο ΠΟΥ επιστρατεύει τον ...Γκρου από το Minions στην εκστρατεία κατά του κορονοϊού

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και η εταιρεία Illumination συνεργάζονται για την ενεργοποίηση μία εκπαιδευτικής καμπάνιας (PSA) που ενδυναμώνει τις ασφαλείς και υγειινές πρακτικές στην εποχή της πανδημίας, δίνοντας φωνή ενημέρωσης στον αγαπητό Γκρου από το Minions.

Αυτή η ανακοίνωση ενημέρωσης για τη δημόσια ασφάλεια επικεντρώνεται σε συμπεριφορές που σώζουν ζωές κατά την περίοδο της πανδημίας. Στοχεύει στη μείωση του αντίκτυπου του ιού, με την ενημέρωση

για τη τήρηση φυσικών αποστάσεων, για τρόπους που σε κρατούν δραστήριο στο σπίτι και ευγενικό προς τους άλλους.

«Σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς, πρέπει όλοι να βρούμε τρόπους για να παρέχουμε ελπίδα στον κόσμο ενώ μοιράζουμε συμβουλές προστασίας της Υγείας. Ο ΠΟΥ είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Illumination, τον Στιβ Κάρελ και την παρέα των Minions και του Γκρου για την προώθηση της σημασίας της φυσικής απόστασης, της δραστηριοποίησης στο σπίτι και της σύνδεσης και της επίδειξης ευγένειας και συμπόνοιας με στόχο την καταπολέμηση του COVID-19» ανέφερε ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανομ Γκεμπρεγέσους.

Διαβάστε την έρευνα του ΠΟΥ για το πλήγμα που δέχθηκε που δέχθηκαν οι υπηρεσίες υγείας για τις μη μεταδιδόμενες ασθένειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας εδώ.

Το μήνυμα υγείας ακούγεται τον υποψήφιο για βραβεία ΕΜΜΥ και της Ακαδημίας, Στίβεν Κάρελ, ο οποίος είχε δώσει τη φωνή του στον Γκρου στην ταινία ο Απαισιότατος Εγώ. Το μήνυμα θα μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες, όπως τα ισπανικά, τα γαλλικά, τα πορτογαλικά, τα αραβικά και όχι μόνο.

«Η εξιστόρηση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιτάχυνση της θετικής κοινωνικής αλλαγής στον κόσμο. Αποτελεί τιμή να συνεργαζόμαστε με τον ΠΟΥ και το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών για να υπενθυμίσουμε στον κόσμο πως να προστατεύει τον εαυτό του, το διπλανό του και τις κοινότητες κατά την πανδημία» ανέφερε ο ιδρυτής και δυνεθύνων σύμβουλος της Illumination, Κρις Μελεντάντρι.

Η Illumination αποτελεί το πρώτο χολιγουντιανό στούντιο που συνεργάζεται με τον ΠΟΥ, το Ίδρυμα Ηνωμένων Εθνών και το Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 για τη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού και και εκπαιδευτικού μηνύματος στο παγκόσμιο κοινό. Η εταιρεία παραγωγής Participant βοήθησε στη θεμελίωση αυτής της συνεργασίας.

«Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να δίνει μάχη με τον COVID-19, ένα από τα πολυτιμότερα όπλα που έχουμε είναι η καλοσύνη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι χαρακτήρες του Απαισιότατος Εγώ δείχνουν την αγάπη τους προκειμένου να κρατηθούν ασφαλείς οι ίδιοι και η κοινότητα κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης» ανέφερε η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος των Ηνωμένων Εθνών, Ελίζαμπεθ Κάζινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα