Ο Πολάκης ξαναχτυπά και ζητά η ανεξάρτητη ΑΑΔΕ να επιστρέψει στον σκληρό πυρήνα του κράτους

Την ιδεοληψία του ότι η κυβερνητική εξουσία θα πρέπει να ελέγχει τις ανεξάρτητες δημόσιες αρχές, που έχει διατυπώσει εσωκομματικά και στο παρελθόν , επανάφερε στην Βουλή ο βουλευτής , Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε, πως ουσιαστικά «τραμπούκισε λεκτικά» τον προϊστάμενο της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, προκειμένου να επιβάλλει

την άποψη του .

Ο κ. Πολάκης έβαλε στο στόχαστρο του, τον επικεφαλής της Αρχής Γιώργο Πιτσιλή, λέγοντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως «επιβεβαιώνεται το λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να σας τοποθετήσει εδώ».

«Θυμάστε πως κυνηγιόμασταν όταν εμείς με πολιτική απόφαση θέλαμε να δώσουμε τα αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ; Θυμάσαι που εσύ καθυστερούσες να μας δώσεις τα στοιχεία και μιλήσαμε στο πορτοκαλί τηλέφωνο σε άπταιστα γαλλικά για να μας δώσεις τον κατάλογο;» είπε.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν σταμάτησε εδώ καθώς υποστήριξε ότι οι αρμοδιότητές της ΑΑΔΕ πρέπει να επιστρέψουν στο σκληρό πυρήνα του κράτους και στο Υπουργείο Οικονομικών.

#ΠΑΥΛΟΣ_ΠΟΛΑΚΗΣ #ΑΑΔΕ #ΒΟΥΛΗ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΙΤΣΙΛΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα