Ο Ολυμπιακός μήνυσε όλους τους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο για δωροδοκία

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση κατά των πέντε διαιτητών του αγώνα με τον Βόλο, ζητώντας να περάσουν αυτόφωρο με την κατηγορία της δωροδοκίας.

Σύμφωνα με το SDNA, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει καταθέσει μήνυση με την κατηγορία της δωροδοκίας στους πέντε διαιτητές που ήταν ορισμένοι στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός,

στην μηνυτήρια αναφορά του, υποστηρίζει ότι η διαιτητική πεντάδα παραβίασε το άρθρο 132 παρ. 1,4 του N.2725/99 και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία αναζήτησης, σύλληψης και προσαγωγής των Φωτιά Βασίλειου (διαιτητής του αγώνα Βόλος ΝΠΣ - Ολυμπιακός), Σάββα Νικολάου, Φίλου Δημήτριου (βοηθοί στην ίδια αναμέτρηση), Ευαγγέλου Άγγελου (Video Assistant Referee) και Φωτόπουλου Ανδρέα (Video Assistant Referee), με την αυτόφωρη διαδικασία να λήγει στις 23:59 της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου.

Οι διαιτητές είχαν ενημερώσει ότι αν συνεχιστούν οι μηνύσεις εναντίον τους θα κάνουν αποχή επ’ αόριστον, κάτι το οποίο θα κάνουν πράξη, όπως αποφάσισαν νωρίτερα, μετά και την επίθεση με κροτίδες στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα