Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης - Ο Γεραπετρίτης βλέπει παράγοντες και πάει σε UEFA και FIFA

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συζήτηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα έχει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι και αυτός που ανέλαβε την τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ποινές σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας.

Ο κ. Γεραπετρίτης θα είναι επικεφαλής της επιτροπής που θα συναντήσει στη Γενεύη την επόμενη

εβδομάδα τη FIFA και την UEFA. Η κυβέρνηση στοχεύει στην «αποκοπή» του ποδοσφαίρου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να περάσει στα χέρια Ειδικής Επιτροπής που θα συμφωνηθεί με τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση ανθρώπου κοινής αποδοχής που θα μπορούσε να έχει κάποιον ρόλο στην Επιτροπή για το ποδόσφαιρο, με τη συνάντηση αυτή με τον Ντέμη Νικολαΐδη να αποτελεί την πρώτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ήταν ο πρώτος που συζήτησε με τον Γεραπετρίτη, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές της επόμενης ημέρας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση σκοπεύει δίπλα στον Number 1 της Επιτροπής να τοποθετηθούν ξένα στελέχη του ποδοσφαίρου, με εμπειρία ώστε να βοηθήσουν στην άρση του αδιεξόδου και να σταματήσουν να υπάρχουν υπόνοιες για σχέσεις της κυβέρνησης με επιχειρηματίες μεγάλων ομάδων, κάτι που θεωρούν πως θα γίνει με τη «σφραγίδα» FIFA - UEFA.

«Εκτός κάδρου» φαίνεται ότι θα είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δε θα είναι στην Επιτροπή που θα βρεθεί στη Γενεύη, καθώς φαίνεται να «πληρώνει το μάρμαρο» για τους χειρισμούς του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα