Ο Νταμπίζας στην «αντεπίθεση»: «Σύντομα θα δοθούν οι απαντήσεις»!

Ο Νίκος Νταμπίζας με ανάρτησή του στο Facebook πέρασε στην αντεπίθεση για τα όσα συνέβησαν μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για «στοχευμένες αναφορές από συγκεκριμένους δημοσιογράφους/αρθρογράφους στις «ευεργετικές» για τον Παναθηναϊκό συνέπειες» της αποχώρησής του κι επιφυλάχθηκε να δώσει «τις απαντήσεις που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει».

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook

ο Νίκος Νταμπίζας:

«Στο πλαίσιο του σεβασμού που διέπει συνεργασίες ακόμα και μετά τη λύση αυτών, όπως και της προστασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνειδητά επέλεξα να μην τοποθετηθώ σε όσα κατά καιρούς «επικοινωνήθηκαν» για τη λύση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και ενώ έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα, ακόμα και τώρα γίνονται «στοχευμένες» αναφορές από συγκεκριμένους δημοσιογράφους/αρθρογράφους στις «ευεργετικές» για τον Παναθηναϊκό συνέπειες αυτής της επιλογής…

Αναγκάζομαι να παραθέσω τα παρακάτω και σύντομα θα αναφερθώ και αναλυτικότερα για την διαστρεβλωμένη πραγματικότητα που στοχευμένα έχει επικοινωνηθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ως προς τα «εγκατάλειψης και… επαναφοράς του πλάνου «ελληνοποίησης» της ομάδας, αναφέρω απλώς τα εξής.

Περισσότερα στο Sportime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα