Ο Μεντβέντεφ αποκάλυψε πώς μπορεί να ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πόλεμος

Απειλές για παγκόσμιο πόλεμο, σε περίπτωση που παραδοθούν στην Ουκρανία πύραυλοι MLRS από τον οποιονδήποτε, εκτόξευσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική του έναντι της Δύσης, θέτοντας τις «κόκκινες γραμμές» της Μόσχας.

Όπως μετέδωσε το TASS ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε ως τον ταχύτερο τρόπο κλιμάκωσης του πολέμου με την Ουκρανία, το ενδεχόμενο να δοθεί στο Κίεβο

το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς MLRS.

«Ο ταχύτερος δρόμος για την κλιμάκωησ της διαμάχης με την Ουκρανία στο επίπεδο των συνεπειών ενός παγκοσμίου πολέμου είναι να δοθεί στους ψυχάκηδες του Κιέβου το σύστημα MLRS», έγραφε ο Μεντβέντεφ στον λογαριασμό του στο Telegram.

Στην ίδια ανάρτηση ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ συμβούλεψε το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ να σκεφτούν λογικά και να λάβουν υπ' όψη τους τους υπαρκτούς κινδύνους.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι αναφορές του ΓΓ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, ότι τυχόν νίκη της Ρωσίας θα σημαίνει ήττα της συμμαχίας, αποτελούν επιβεβαίωση της συμμετοχής της Συμμαχίας στην «διαμάχη».

«Οι αναφορές του ΓΓ του ΝΑΤΟ ότι νίκη της Ρωσίας θα σημαίνει την ήττα της βορειοατλαντικής συμμαχίας αποτελεί μια απευθείας επιβεβαίωση της συμμετοχής της συμμαχίας στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε όχι και τόσο έξυπνο. Αλλά ήρθε από μια ειλικρινή καρδιά. Ένας ειλικρινής Νορβηγός φίλος έκανε επιτέλους μια τέτοια εξομολόγηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

#ΝΤΜΙΤΡΙ_ΜΕΝΤΒΙΕΝΤΕΦ #ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ_ΠΟΛΕΜΟΣ #ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα