Ο λόγος που κουτσαίνει ο Φιλιππίδης - Τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού (βίντεο)

Οι ενέσεις που χρειάζεται να κάνει για να διατηρήσει τους δείκτες σακχάρου σε καλά επίπεδα, είναι ο λόγος που ο Πέτρος Φιλιππίδης κουτσαίνει, εξήγησε ο δικηγόρος του.

Για αύριο διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε η πρόεδρος της έδρας.

Ο ηθοποιός κατέφθασε κανονικά σήμερα στο δικαστήριο, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε κατά την άφιξή του, μεταξύ άλλων, εάν έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να κουτσαίνει και να παρουσιάζει κάποια αστάθεια στο βάδισμα.

Ο καλλιτέχνης δεν έδωσε καμία απάντηση, καθώς έχει αποφασίσει να μην τοποθετηθεί

δημόσια, ωστόσο ο δικηγόρος του αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του πελάτη του, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος» δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται» πρόσθεσε.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στο 16.10:

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΥΓΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα