Ο κιθαρίστας των Duran Duran μιλάει για τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω όση ζωή έχω. Είναι θανατική καταδίκη»

Ο κιθαρίστας δήλωσε πώς αν και δεν υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη ζωή που έχει.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με ανίατο καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου με μετάσταση, σε μια επιστολή που διάβασε δυνατά το συγκρότημα κατά την εισαγωγή τους στο Rock and Roll

Hall of Fame.

Τώρα, ο Taylor μίλησε για τη διάγνωσή του σε συνέντευξή του στο 5 News, λέγοντας ότι παρατήρησε για πρώτη φορά συμπτώματα πριν από τεσσεράμισι χρόνια.

"Έκανα τζόκινγκ και άρχισα να παρατηρώ κάτι που θα νόμιζες ότι ήταν ένα είδος αρθριτικού πόνου και δεν το σκέφτηκα ποτέ περισσότερο από αυτό. Άρχισα να έχω αυτά τα συμπτώματα ... και στη συνέχεια παρατήρησα ότι στο λαιμό μου είχα κάτι που έμοιαζε με όγκους".

Ο Taylor είπε ότι είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επαννενοθούν με τους Duran Duran, στην εισαγωγή στο Hall of Fame, αλλά τελικά δεν αισθάνθηκε ότι μπορούσε να εμφανιστεί:

"Χάνεις όλη την τεστοστερόνη σου στη θεραπεία - μόνο αυτό από μόνο του, στοιχηματίζω ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν ιδέα".
Ο Taylor λέει ότι ένιωσε ότι, λόγω της απουσίας του, έπρεπε να αποκαλύψει τη διάγνωσή του, πρώτα στο συγκρότημα και μετά δημόσια.

Αν και ο Taylor έχει πει ότι ο καρκίνος του "δεν έχει θεραπεία", δήλωσε στο 5 News ότι "υπάρχουν κάποιες νέες θεραπείες που μπορούν να με βοηθήσουν" και ότι έχει δεσμευτεί στην ιδέα ότι "θα ζήσω τη ζωή μου".

"Έχω κάνει τρία άλμπουμ από τότε που διαγνώστηκα, βγήκα στο δρόμο με μερικούς φίλους μου, το συγκρότημα Reef, και έδωσα κάποιες συναυλίες, οι οποίες ήταν φανταστικές". "Λέω συχνά στους ανθρώπους, κάθε λεπτό είναι σαν μια ώρα, κάθε μέρα είναι σαν μια εβδομάδα. Θέλω πραγματικά να αξιοποιήσω στο έπακρο τη ζωή".

#DURAN_DURAN #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Duran Duran, Θέλω,Duran Duran, thelo