Ο καιρός «πνίγει» τις προσφορές της Black Friday

Σε «μαύρη Παρασκευή» εξελίσσεται η «Black Friday», καθώς η κίνηση που καταγράφεται από το πρωί είναι υποτονική.

Οι μικρές ουρές που παρατηρούνται έξω από μεγάλα καταστήματα δημιουργήθηκαν λόγω των ελέγχων που γίνονται από τους υπαλλήλους για τα πιστοποιητικά και τα τεστ των πελατών.

Σύμφωνα με τους εμπόρους τα προϊόντα που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση και που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα smartphones, τα laptops,

παιχνίδια, λευκές συσκευές, έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού.

Οι προσφορές στα περισσότερα προϊόντα κυμαίνονται στο 50%, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές σε επώνυμα προϊόντα η έκπτωση φτάνει ακόμη το 80%.

«Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος μας φέτος και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Σε συνδυασμό με τα μέτρα, απωθούν ακόμα περισσότερο τον κόσμο που θα ερχόταν να ψωνίσει», δηλώνει στο Dnews, καταστηματάρχης.

Στον αντίποδα, κινητικότητα παρατηρείται στις διαδικτυακές παραγγελίες και συγκεκριμένα στις ηλεκτρονικές συσκευές, ωστόσο όπως τόνισε στο Dnews, ο αντιπροεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνας Νίκος Κουγιουμτζής, «ο καταναλωτής πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα e-shop, να κάνει έρευνα αγοράς να μην πέσουν στην παγίδα και να αγοράσουν προϊόντα που υποτίθεται ότι είναι φθηνά και να κοιτάζουν εάν όντως υπάρχει έδρα φυσική ή κατάστημα παράλληλα με το e-shop».

Keywords
Τυχαία Θέματα