Ο Γιώργος Χατζηπαύλου απαντά στις 20 ερωτήσεις του ελληνικού Playboy

Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει και πρωτεργάτη της ελληνικής stand up σκηνής, όταν κάπου στο μακρινό 2007-2008 ανέλαβε να περιποιηθεί το σπόρο που είχε φυτέψει μερικά χρόνια νωρίτερα η Λουκία Ρικάκη, και δεν έχουν άδικο.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι από τους παλιότερους stand up κωμικούς της χώρας μας και «πάλευε» σε εποχές κατά τις οποίες ελάχιστα (όχι περισσότερα από ένα ή δύο) bar δεν έκανε open mic, κανένας χώρος δεν ψηνόταν ιδιαίτερα να φιλοξενήσει κωμικούς μονολόγους και στο YouTube μόνο ξένοι κωμικοί έχαιραν της αναγνώρισης του κοινού.

Εκτός από «παλιός», είναι ένας από τους πιο εργατικούς κωμικούς. Σχεδόν μονίμως σε περιοδεία, με back to back sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αυτό τον καιρό παρουσιάζει τον νέο του μονόλογο με τίτλο «Τάιμινγκ» (πληροφορίες για παραστάσεις και εισιτήρια μπορείς να βρεις εδώ), ενώ το Νοέμβρη θα πραγματοποιήσει και τη δεύτερη περιοδεία του στο εξωτερικό.

Λίγο πριν την επιστροφή του στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (10 & 11 Μαϊου) και αφού έχεις διαβάσει ήδη το κείμενό του στο αφιέρωμά του Playboy για το πόσο ελεύθερο είναι το χιούμορ στην Ελλάδα σήμερα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο «Τhe Freedom Issue», μπορείς να τον απολαύσεις αν απαντά σε 20 ερωτήσεις του ελληνικού Playboy.

Πηγή:playboy

Keywords
Τυχαία Θέματα