Ο Γιάννης Οικονόμου έβαλε «φρένο» στα νέα σενάρια για lockdown (βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έδωσε απαντ΄ήσεις αναφορικά με τα (νέα) σενάρια για lockdown, τονίζοντας πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει ανοιχτή την οικονομία.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η οικονομία, τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια περίκλειστη κοινωνία.

Σε μια χρονική

περίοδο όπου το lockdown επανέρχεται στο προσκήνιο ως «όπλο» αναχαίτισης του κορονοϊού στην Ευρώπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε δε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς ήδη τα μέτρα που εφαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία.

Πάντοτε παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και κυρίως την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και έτσι αποφασίζουμε μέτρα, σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Τόνισε ακόμη ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μεγάλη μάχη και γι' αυτό όπου χρειαστεί «ενισχύουμε με κλίνες από ιδιωτικές κλινικές και η επίταξη των υγειονομικών γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα