Ο Γιάννης Καλλιάνος στο Dikaiologitika News - Τι καιρό θα κάνει στις εκλογές, πότε έρχεται το δεύτερο κύμα καύσωνα

Ο γνωστός μετεωρολόγος αλλά και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο Dikaiologitika News τόσο για τον καιρό των εκλογών και το δεύτερο κύμα καύσωνα όσο και για την καιρική πρόγνωση της 8ης Ιουλίου αναφορικά με την υποψηφιότητά του.

Το Dikaiologitika News

συνομίλησε με τον Γιάννη Καλλιάνο και σας παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις του για την Κυριακή των εκλογών, το δεύτερο κύμα καύσωνα που θα σαρώσει τη χώρα μας αλλά και το πώς πιστεύει ο ίδιος ότι θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες της υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές

Ο καιρός στις εκλογές

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, ο καιρός στις 7 Ιουλίου θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια. Η μέση τιμή της θερμοκρασίας στα πεδινά και ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα κυμανθεί στους 36 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Το δεύτερο κύμα καύσωνα

Ο κ. Καλλιάνος επισήμανε στις δηλώσεις του πως το δεύτερο κύμα καύσωνα αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας δύο ημέρες περίπου μετά την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Ανέφερε, μάλιστα, πως το θερμόμετρο πιθανώς να ξεπεράσει τους 41 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά, ηπειρωτικά τμήματα της χώρας καθώς και σε ευπαθείς περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας

Κλείνοντας την επικοινωνία μας, ο υποψήφιος της ΝΔ στο Νότιο Τμήμα της Β' Αθηνών επισήμανε πως «Στις 8 Ιουλίου ο καιρός θα είναι αίθριος για όλη την Ελλάδα». «Ελπίζω για εμένα στο Νότιο Τμήμα της Β' Αθηνών οι πολίτες να κατανοήσουν πως είναι καλό να υπάρχουν μέσα στη Βουλή φωνές που εκπροσωπούν τα μεσαία και χαμηλά στρώματα της κοινωνίας. Άνθρωποι που δουλεύουν από μικροί και γνωρίζουν τις ανάγκες αυτών των στρωμάτων», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα