Ο Έρικσεν μίλησε με τους συμπαίκτες του μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά»

Τρομερά ενθαρρυντικά είναι τα νέα που έρχονται από τον ατζέντη του Κρίστιαν Έρικσεν, Μάρτιν Σουτς, αφού όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσι Ρομάνο, ο πατέρας του Δανού ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του γιου του ότι είναι καλά στην υγεία και μπορεί να επικοινωνήσει!

To ματς διεκόπη για τουλάχιστον 1,5 ώρα και μετά πάρθηκε η απόφαση από την UEFA για να συνεχιστεί. Αρκετοί μάλιστα απόρησαν με

την απόφαση να ξαναρχίσει το ματς μετά από 1,5 ώρα από τη διακοπή του, αλλά το φως της δημοσιότητας είδε και μία άκρως ευχάριστη είδηση, που είχε να κάνει με την βελτίωση στην υγεία του μέσου της Ίντερ.

Αυτό έγινε γνωστό τόσο μέσα από ανακοίνωση της UEFA όσο και της δανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ενώ τηλεοπτικός σταθμός της Δανίας αποκάλυψε πως υπήρχε και επικοινωνία του Έρικσεν με τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος από το νοσοκομείο μέσω face time μίλησε με τους συμπαίκτες τους , με τους ποδοσφαιριστές της Δανίας, να φέρονται να του λένει πως θα παίξουν για αυτόν τη συνέχεια του αγώνα με τους Φινλανδούς.

Ο Έρικσεν μάλιστα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συνεχιστεί το παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως είχε πει και νωρίτερα σε ραδιοφωνικό δίκτυο ο ατζέντης του, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναπνέει κανονικά και μπορεί να μιλήσει με τους γύρω του. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά ξεπερνά τον κίνδυνο και όλοι περιμένουν με αγωνία τις τελικές εξετάσεις.

Ο Σιμόν Κάιερ του έσωσε τη ζωή

Όπως μεταφέρουν τα δανέζικα ΜΜΕ, πριν καν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, ο Κάιερ ήταν αυτός που έτρεξε και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον Έρικσεν.

Ο αρχηγός αμέσως πλησίασε στον Έρικσεν που είχε πέσει με το πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Του άνοιξε το στόμα και κράτησε τη γλώσσα του με το ένα χέρι και με το άλλο ξεκίνησε να κάνει μασάζ στο στήθος, του συμπαίκτη του.


Αυτά τα πολύτιμα δευτερόλεπτα ήταν τα πιο καθοριστικά καθώς ο Έρικσεν μπόρεσε να κρατηθεί ζωντανός στο διάστημα που δεν είχε ούτε σφυγμό, ούτε αναπνοή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρικσεν, Είμαι,eriksen, eimai