Ο χρόνος και οι... κυρώσεις πιέζουν Αμπράμοβιτς και Τσέλσι για την πώληση της ομάδας

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Τσέλσι και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με την πώληση του κλαμπ να πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πάση θυσία μέχρι τις 31 του Μάη.

Την δυσκολότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Τσέλσι. Μετά από σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποχώρησε από την διοίκηση του συλλόγου. Χθες έγιναν γνωστές οι βαρύτατες κυρώσεις της Μεγάλης Βρετανίας προς τον Ρώσο μεγιστάνα.

Το μέλλον του συλλόγου είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Η Τσέλσι την δεδομένη χρονική στιγμή υπολειτουργεί

και τα πράγματα μετά τον Μάιο μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα.

O λονδρέζικος σύλλογος έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια από την Κυβέρνηση για να συνεχίσει την λειτουργία του. Αυτή λήγει στις 31 του Μάη, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πώληση του κλαμπ.

Η Τσέλσι έκανε γνωστή την πρόθεσή της να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος των ανδρών όσο και των γυναικών.

Η ειδική άδεια που έλαβαν οι «μπλε» εκπνέει στις 31 Μάη και μέχρι τότε πρέπει με κάθε τρόπο να έχει ολοκληρωθεί η πώληση των «μπλε» που θα σημάνει την οριστική αποχώρηση του Αμπράμοβιτς από τον σύλλογο.

Οι κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί καθιστούν αδύνατη την συνομιλία με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο αγοραστή. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Νικ Κάντι έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά του συλλόγου.

Με τα τωρινά δεδομένα μόνο και εφόσον ο Ρόμαν Αμπράμβοιτς παραχωρήσει τον σύλλογο δωρεάν τότε μπορεί να ανοίξει η νέα σελίδα στην ιδιοκτησία της Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμπράμοβιτς, Τσέλσι,abramovits, tselsi