«Ο απατεώνας του Tinder»: «Νοίκιαζε βίλα στην Εκάλη όταν συνελήφθη», τι λέει ο Έλληνας δικηγόρος του

Αρνείται όσα λένε οι συγκεκριμένες γυναίκες και ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι ότι σταμάτησε η σχέση του μαζί τους και για να τον εκδικηθούν έβγαλαν αυτή την ταινία.

Θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο έχει γίνει ο περιβόητος «βασιλιάς του Tinder» . Από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με χειροπέδες, στον Κορυδαλλό και 3 χρόνια μετά την έκδοση του στο Ισραήλ, θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο, λόγω του ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

μίλησε ο δικηγόρος του Σάιμον Λεβιέβ στην Ελλάδα, Ευάγγελος Καραΐνδρος. Μεταξύ άλλων ανέφερε πώς πριν συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος είχε νοικιάσει μια βίλα στην Εκάλη και έμενε εκεί.

Ωστόσο τονίζει πώς οι κατηγορίες δεν είχαν καμία σχέση με τις γυναίκες που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ.

«Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη από κανέναν εισαγγελέα σε καμία χώρα της Ευρώπης. Δεν έχει καταχωρηθεί στο σύστημα πληροφοριών της INTERPOL το όνομα του εντολέα μου. Είχε συλληφθεί εδώ στο αεροδρόμιο στις 28 Ιουνίου του 2019 για ένα πλαστό διαβατήριο. Υπήρχε ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης από το Ισραήλ. Συναίνεσε και επέστρεψε πίσω. Οι κατηγορίες δεν είχαν καμία σχέση με αυτές τις 3 γυναίκες που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ. Η ποινή του ήταν 15 μήνες και βγήκε στους πέντε μήνες λόγω καλής συμπεριφοράς. Αποζημίωσε τα θύματά του στο Ισραήλ και τώρα είναι ένας ελεύθερος πολίτης. Στις φυλακές Κορυδαλλού μου ζήτησε να καταθέσω αγωγή εναντίον δύο γυναικών και ζητούσε χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Μου εξήγησε ότι ποτέ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ, ούτε στο χέρι ούτε με τραπεζική μεταφορά, από αυτές τις γυναίκες», είπε ο κ. Καραΐνδρος.

«Αρνείται όσα λένε οι συγκεκριμένες γυναίκες και ο λόγος – σύμφωνα με τον ίδιο – που το κάνουν αυτό, είναι ότι σταμάτησε η σχέση του μαζί τους και για να τον εκδικηθούν και να διαφημιστούν έβγαλαν αυτή την ταινία. Αυτές οι κοπέλες αντί να πάνε στα δικαστήρια και να καταθέσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, έβγαλαν αυτή την ταινία και παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας», συνέχισε ο ίδιος.

«Είδα αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ. Το 2019 δημοσιογράφοι από το εξωτερικό είχαν βγάλει στη φόρα τις 2 από τις 3 γυναίκες. Η 3η εμφανίστηκε μόνο στο ντοκιμαντέρ. Κατά την άποψή μου ο εντολέας μου δε γνώριζε ότι τον είχε καταγγείλει στις αρχές και ότι θα έβγαινε στο ντοκιμαντέρ να μιλήσει», εξήγησε ο κ. Καραΐνδρος.

«Η πλατφόρμα του ζήτησε να συμμετέχει και αυτός στο ντοκιμαντέρ, και έκανε μία δήλωση όπου είπε ότι θα κινηθεί νομικά. Δε νομίζω ότι θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, θα κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει τον εαυτό του. Είχα καταθέσει μια αγωγή που η συνολική του απαίτηση κατά των δύο γυναικών είναι 80.000 ευρώ. Δεν έχει εκδικαστεί. Θα καταθέσουμε εκ νέου την αγωγή αυτή», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tinder, Νοίκιαζε, Εκάλη, Έλληνας,Tinder, noikiaze, ekali, ellinas