Ντροπή: Η ΕΡΤ δεν έκοψε πρόγραμμα για την μετάδοση των μέτρων που αφορά όλη την Ελλάδα

Χωρίς τιμόνι βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση που βασανίζεται από εσωτερικές έριδες και προσωπικές κόντρες.

Χωρίς αντανακλαστικά είναι για μία ακόμη φορά η ΕΡΤ καθώς στην έκτακτη συνέντευξη τύπου τριών κορυφαίων υπουργών, Τσακαλώτου - Αχτσιόγλου και Χαρίτση για τα μέτρα που αφορούν δόσεις σε χρέη προς ταμεία εφορία και δήμους δεν θεώρησαν ότι πρέπει να παίξει εκτάκτως με διακοπή προγράμματος.

Η συνέντευξη ξεκίνησε στις 17.00 το απόγευμα και η ΕΡΤ

είχε στον αέρα ένα ντοκιμαντέρ από την εκπομπή Μηχανή του Χρόνου για τα ελγίνεια μάρμαρα. Ωστόσο οι επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης δεν εκτίμησαν ότι αυτό θα έπρεπε να μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση αφού αφορά εκατομμύρια Έλληνες που χρωστούν μεγάλα ή μικρά ποσά στα δημόσια ταμεία.

Μετά την κατακραυγή και το δημοσίευμα του dikaiologitika.gr η ΕΡΤ τελικά δέησε να κόψει πρόγραμμα και να μεταδώσει την κοινή συνέντευξη των τριών υπουργών μετά από μία ολόκληρη ώρα από την έναρξή της!!! Στην έκτακτη εκπομπή με παρουσιαστή τον Δ. Καρανικόλα, εμφανίστηκε η συντάκρια του εργατικού ρεπορτάζ Κ. Γράβου κάτι που σημαίνει οτι ή ήταν εκεί και παρακολουθούσε .. τα τακταινόμενα ή την κάλεσαν άρον - άρον να εμφανιστεί στο στούντιο. Η κατηφόρα της ΕΡΤ δεν έχει τελειωμό πάντως όπως φάνηκε και από αυτό το σημαντικό γεγονός.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η ρύθμιση για τις 120 δόσεις στην εφορία - Δείτε αναλυτικά σε βίντεο

Αύριο στη Βουλή η ρύθμιση των 120 δόσεων - Οφειλές στην εφορία, συντάξεις χηρείας και αιτιολογημένες απολύσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα