Νίκος Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το κέντρο του Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με υποψηφίους βουλευτές του κόμματος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Προτεραιότητά της κυβέρνησης είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία, για τις οποίες διψά ο ελληνικός λαός», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις που έκανε το Μεγάλο Σάββατο από το κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης όπου συναντήθηκε και

αντάλλαξε ευχές με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έκανε κατόπιν την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι καλή Ανάσταση, υγεία και ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό. Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη.

»Θεωρώ απαράδεκτο τις άγιες αυτές μέρες και λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές να συναντούμε πελατειακές νοοτροπίες από την Κυβέρνηση. Να διορίζονται οι διοικήσεις όλων των μουσείων της χώρας.

»Είναι άλλη μία απόφαση της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι προτεραιότητά τους είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία για τις οποίες διψά ο ελληνικός λαός».

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ_ΚΡΗΤΗΣ #ΠΑΣΟΚ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα