Νίκος Ανδρουλάκης: «Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ τελειώνουμε τον φόβο για τα χειρότερα»

Σε λιγότερες από 70 ώρες, εκατομμύρια Έλληνες θα κληθούν στις κάλπες, της 25ης Ιουνίου, για να αναδείξουν τη νέα τους κυβέρνηση για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, τα funds ενώ απάντησε στις

κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Μάντζο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στον στόχο του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ αξιώνει να είναι ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ.

«Στόχος μας είναι η αξιωματική αντιπολίτευσή αλλά αυτός ο στόχος χρειάζεται αγώνα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στις πρώτες εκλογές και φιλοδοξούμε να κάνουμε το επόμενο βλήμα τώρα. Είναι ένας αγώνας αξιακός γιατί η εκτίμησή μου είναι πως τα ποσοστά της ΝΔ είναι αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ. Η οικονομία δεν πήγε καλά, Η Υγεία σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε ιδιωτικές δαπάνες υγείας, την ώρα που για την πανδημία η ΝΔ πήρε 32 εκατομμύρια. Επίσης, είδαμε εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς. Το ποσοστό το πήρε γιατί η αντιπολίτευση δεν έκανε σωστά τη δουλειά της».

«Κάποιες φορές πρέπει να πηγαίνουμε απέναντι από το ρεύμα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τα θέματα αποτρεπτικής δύναμης της χώρας, ζητήματα που αφορούσαν υγειονομικούς εξοπλισμούς.

«Εμείς θέλουμε την Ελλάδα ισχυρή στην γεωπολιτική της θέση. Εμείς πήγαμε απέναντι στην αποδόμηση της δημόσιας υγείας, απέναντι στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου, του κοινωνικού κράτους, βάλλαμε ζητήματα για την φορολόγηση. Αυτό είναι αξιόπιστη αντιπολίτευση, να μην λέει όχι σε όλα αλλά να αντιπολιτεύεται με έναν γόνιμο τρόπο. Εκτιμώ πως μία μερίδα του κόσμου ψήφισε ΝΔ για τον φόβο να μην έρθουν τα χειρότερα και όχι επειδή ελπίζει πως η ΝΔ έχει παράξει ένα πολύ καλό έργο».

«Να θυμίσω πως ο κ. Καραμανλής κέρδισε το 2007 μετά από μία μεγάλη φυσική καταστροφή, βγήκε πρωθυπουργός και τελικά οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία. Στη ζωή κάποιες φορές πρέπει να πηγαίνουμε απέναντι από το ρεύμα. Εγώ έχω επιλέξει στην πολιτική μου ζωή να είμαι συνεπής και όχι να το παίζω ευχάριστος και λαϊκιστής. Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ τελειώνουμε τον φόβο για τα χειρότερα».

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΟΔΗΓΟΣ_ΕΚΛΟΓΩΝ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,nikos androulakis, pasok