Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο, τι εξετάζουν οι αρχές

Στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από βενζινάδικο στη Νίκαια με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται το μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν των δραστών, να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας. Έχει φιμέ τζάμια για να μη διακρίνεται ποιοι επιβαίνουν σε αυτό και κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια

καθώς λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν με τη μαύρη BMW στο πρατήριο και άνοιξαν πυρ. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο.

Λίγο αργότερα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στου Ρέντη και από τα χαρακτηριστικά του προκύπτει ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Λ. Θηβών 181 στη Νίκαια, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα ο 35χρονος να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμα άνδρας που βρισκόταν στο σημείο να τραυματιστεί.

Τα σενάρια

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που «παραγγέλθηκε» από τη μαφία στην Αλβανία. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το θύμα είχε χρέος, που ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ και αφορούσε ναρκωτικά.

Εκτιμάται πως πίσω από την εκτέλεση στη Νίκαια βρίσκεται σκληρή ομάδα από την Αλβανία, με τον τρόπο δράσης της επίθεσης να είναι ίδιος με εκείνον δολοφονίας που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στα Τίρανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο 37χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου που έπεσε νεκρός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης αλλά και για ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη για την οποία ωστόσο αθωώθηκε.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών. Ένα ακόμα σενάριο που εξετάζεται είναι να είχε οικονομικές διαφορές.

Τα στελέχη της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας, τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τον εντολέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα