Νευροψυχολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου, «ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού του Μάνου Δασκαλάκη» (βίντεο)

Η νευροψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση μίλησε για την ψύχραιμη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι «ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού του συζύγου της».

«Αν υποθέσουμε πως η κατηγορούμενη είναι όντως ένοχη, τότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα» δήλωσε η κ. Βέλτση αναφορικά με τη ψύχραιμη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου και το γεγονός πως δεν έχει ακόμη ομολογήσει.

«Αν το διέπραξε το έκανε για το συμφέρον της, δηλαδή ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού, προκειμένου

να μη φύγει ο άντρας της» εξήγησε η γιατρός.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως εάν ο θάνατος του παιδιού αποτέλεσε μέσω χειρισμού, «τρομάζω να σκεφτώ τι αποτέλεσε η ζωή του».

«Μην προσπαθείτε να αποδώσετε ιδιότητες ενός ανθρώπου με ενσυναίσθηση σε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην έχει καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως το ζευγάρι φαίνεται να λειτουργούσε «σα δύο παιδιά, να έχουν παιδιά» χαρακτηρίζοντας τις συμπεριφορές τους ως εφηβικές.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη η γιατρός εκτιμά πως υπό τον φόβο μη κατηγορηθεί για αμέλεια, προσπαθεί να εξιδανικεύσει την κατάσταση, πέφτει σε αντιφάσεις και προκαλεί την οργή του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νευροψυχολόγος, Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη,nevropsychologos, roula pispirigkou, manou daskalaki