Νέος θρίαμβος για την Πλατανιώτη στο ευρωπαϊκό υγρού στίβου (βίντεο)

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης... ζευγάρωσε τα μετάλλιά της, καθώς στον τελικό του ελεύθερου σόλου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ιστορία έγραψε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, καθώς κατέκτησε δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν εντυπωσιακή και στον τελικό του ελευθέρου σόλο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (12/05) στη Βουδαπέστη και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Οι κριτές τη βαθμολόγησαν με 90.800.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Ρωσίδα Σουμπότινα (96.4333), ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ουκρανή

Φιεντίνα (93.7000). Ο τελικός στο ελεύθερο σόλο θεωρείται το κλασικό και παραδοσιακό άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Με την επίδοση της η Ευαγγελία Πλατανιώτη δείχνει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

Το σημερινό χάλκινο μετάλλιο είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο που θα λάβει η «γοργόνα» στην τροπαιοθήκη της, καθώς την Τρίτη (11/05) αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο τεχνικό μέρος του σόλο. Η διοργάνωση διεξάγεται στη Βουδαπέστη και αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει ακόμα μία διάκριση με την εθνική ομάδα στο πρόγραμμα του κόμπο.

Συγχαρητήρια Αυγενάκη στην Πλατανιώτη

Συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την επιτυχία της ελληνίδας πρωταθλήτριας της καλλιτεχνικής κολύμβησης να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο.

«Θερμά συγχαρητήρια στην χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, στην συγχρονισμένη/καλλιτεχνική κολύμβηση. Μπράβο, Ευαγγελία! Βάθρο και στο ελεύθερο σόλο, έπειτα από το ασημένιο χτες στο τεχνικό σόλο», έγραψε στο twitter ο κ. Αυγενάκης.

{https://twitter.com/l_avgenakis/status/1392405212569251841?s=20}

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣΜΕΤΑΛΛΙΟΚΟΛΥΜΒΗΣΗΑΥΓΕΝΑΚΗΣΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα