Νέοι μπελάδες για Τσίπρα με Καμμένο και Κουίκ - Σε κρίση οι ΑΝΕΛ, την αποπομπή του ζητά ο Καμμένος

Νέους μπελάδες βάζει στην κυβερνητική συνοχή ο Πάνος Καμμένος ζητώντας εμμέσως την αποπομπή του Τέρενς Κουίκ από την κυβέρνηση.

Με μια κίνηση που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ζητά από τον πρωθυπουργό την αντικατάσταση Κουίκ, ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «Μακεδονοκλάστες» στο κόμμα του. Ζήτησε συγγνώμη επειδή τους διόρισε υπουργούς αν και δεν ήταν βουλευτές. Μάλιστα προχώρησε

ένα βήμα ακόμα και αποκάλυψε τις προθέσεις του να σπρώξει εκτός ΑΝΕΛ τον Τέρενς Κουίκ σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στο κόμμα. Σας το υπόσχομαι. Τελείωσαν. Τους λέμε καλό ταξίδι».

Δεν είναι ψέμα ότι ο Τέρενς Κουίκ έχει ανοίξει εδώ και μήνες διαύλους επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ ενώ θα έλεγε κανείς ότι για την Συμφωνία των Πρεσπών κράτησε μετριοπαθή στάση κάτι που δεν άρεσε στον πρόεδρο τον ΑΝΕΛ ωστόσο εκτιμήθηκε θετικά από το Μαξίμου.

Στις απειλές του Καμμένου, ο Κουίκ από την Αίγυπτο απάντησε ως Κοτζιάς και υπενθύμισε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι την εξωτερική πολιτική την ασκεί ο πρωθυπουργός δίνοντας συνέχεια στο νέο «σήριαλ» που δημιουργείται μετά την παραίτηση Κοτζιά.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι και η έτερη υπουργός Έλενα Κουντουρά που επίσης στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν έδωσε το παρών χθες στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που επίσης θα υπερψηφίσει τη συμφωνία. Απών ήταν και ο Κώστας Ζουράρις.

Keywords
Τυχαία Θέματα