Νέο ξύλο στο συνέδριο της ΓΣΕΕ - Ηρθαν ξανά στα χέρια κατά τη συνεδρίαση

Με ένταση, σπρωξίματα και λεκτικούς διαπληκτισμούς ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ νωρίτερα.

Για άλλη μια φορά οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της Συνομοσπονδίας, μέσω του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου κατηγόρησαν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για τραμπουκισμούς αποκαλώντας τους «συνδικαλιστική μαφία», ενώ ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ

Νίκος Κιουτσούκης τους αποκάλεσε «φασίστες».

Από την πλευρά τους, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ τους ανέφεραν ότι εκπροσωπούν τους εργοδότες και όχι τους εργαζόμενους, ζητώντας να αποσυρθεί από την αίθουσα ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

Πιθανή ημερομηνία για την διεξαγωγή συνεδρίου για την εκλογή νέας διοίκησης ορίστηκε η 4η Απριλίου χωρίς τον προσδιορισμό του τόπου. Θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών η Εκτελεστική Επιτροπή.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής απέστειλαν SMS προς Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα και ζητούν να εκδώσουν σκληρές ανακοινώσεις με τις οποίες θα καταδικάζουν την στάση του ΠΑΜΕ. Μάλιστα προτρέπουν στις ανακοινώσεις να γίνεται αναφορά περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Το ΠΑΜΕ δημοσίευσε το SMS και ανέφερε ότι εστάλη από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος – Καραγεωργόπουλος – Κιουτσούκης – Βασιλόπουλος) προς τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα. Η ΓΣΕΕ έκανε λόγο για προβοκάτσια που δεν έχει όρια δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω μηνύματα. Μάλιστα κάλεσε το ΠΑΜΕ να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία των παραληπτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα