Νέο διευρυμένο ωράριο για τα γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νέο διευρυμένο ωράριο για τα γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: ανοικτά Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 22.00

Με νέο, διευρυμένο ωράριο συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινώντας την καινούργια σεζόν. Πλέον και το γυμναστήριο της λεωφόρου Ηρακλείου και το αντίστοιχο στη λεωφόρο Πλαπούτα θα παραμένουν ανοικτά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ έτσι ώστε να μπορούν τα μέλη τους να γυμνάζονται στα όργανα και στα προγράμματα που προσφέρουν.

Το διευρυμένο ωράριο δίνει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους Ηρακλειώτες να αθληθούν, εξυπηρετώντας το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ημέρας.

Υπενθυμίζουμε, όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα γυμναστήρια του Δήμου, με τις μειωμένες τιμές που έχει εφαρμόσει στις συνδρομές η δημοτική αρχή και με απαλλαγές για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους γυμναστήρια:

Γυμναστήριο, Λεωφ. Ηράκλειου 315, τηλ.: 2102792468

Όργανα γυμναστικής μυϊκής ενδυνάμωσης, Όργανα γυμναστικής αερόβιας άσκησης

Γυμναστήριο, Λεωφ. Πλαπούτα 78, τηλ.: 2102841111

Όργανα γυμναστικής μυϊκής ενδυνάμωσης, όργανα γυμναστικής αερόβιας άσκησης, ελεύθερη γυμναστική

Κολυμβητήριο – Γυμναστήριο, Νικ. Καζαντζάκη 28 τηλ.: 2102759104

Κινητική αποκατάσταση (κολύμβηση), Ειδική αγωγή ατομικό (κολύμβηση), Ελεύθερη κολύμβηση (ενήλικων), Εκμάθηση κολύμβηση (παιδικό), Aqua aerobic, Παραδοσιακοί χοροί, Ελεύθερη γυμναστική, Pilates, Yogilates, Ρυθμική, Αεροβική, Circuit training - TRX

Keywords
Τυχαία Θέματα