Νεκρός βρέθηκε 27χρονος στο Βόλο που είχε καταγγείλει αστυνομική βία

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Βόλο από τη μητέρα του 27χρονος ο οποίος πριν ένα μήνα είχε καταγγείλει πως ήταν θύμα αστυνομικής βίας, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο 27χρονος και ο πατέρας του είχαν καταγγείλει αστυνομική βία κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αλληλεγγύης για όσους συνελήφθησαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Πριν λίγες μέρες σε ανάρτησή του ο ίδιος ανέφερε πως ζωτικά του όργανα είχαν υποστεί κακώσεις αλλά η κατάστασή του βελτιωνόταν.

Τονίζεται ότι

δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συσχετισμός με την καταγγελία, ενώ η αστυνομία έχει παραγγείλει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: «Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος 26 χρονών στο Βόλο. Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία. Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι. Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί. Ας αφήσουμε τη μνήμη του παιδιού στην ησυχία του και τους οικείους του στην θλίψη τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα