Νέες αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο στην Κρήτη: Χτυπούσε άγρια και τα παιδιά του, τον είχε μηνύσει η κόρη του (βίντεο)

Ο δολοφόνος της 48χρονης Νεκταρίας είχε υπήρξε πολλές φορές βίαιος τόσο με την ίδια όσο και με τα παιδιά τους - Νέες αποκαλύψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε φίλη της άτυχης γυναίκας, ο 54χρονος συζυγοκτόνος είχε υπάρξει επανειλημμένα βίαιος τόσο με την

πρώην σύζυγό του, όσο και με τα παιδιά τους.

«Την είχε πιάσει από το στήθος και την είχε πετάξει στον τοίχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, προσθέτοντας πως «αν ο άνθρωπος είναι βίαιος και υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, μέσα στο σπίτι…».

Μιλώντας στον Alpha, μάλιστα, η οικογενειακή φίλη αποκάλυψε πως η κόρη είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίου του πατέρα της. «Το τέρας… δεν είναι πατέρας, τα παιδιά φοβούνται ακόμα…», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο θύμα, η φίλη της σημείωσε, ακόμη, πως «είχε πάει στην Αστυνομία και της είχαν πει ότι πρέπει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα».

«Όμως τα ασφαλιστικά μέτρα χρειάζονταν χρήματα και δεν υπήρχαν, προφανώς. Αλλά δεν είχε αναφέρει κάτι, γιατί ήταν πολύ περήφανη γυναίκα», υπογράμμισε.

«Ήταν σαν να ήθελε να μας χαιρετήσει»

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως η Νεκταρία «δεν είχε υποβάλει μήνυση, διότι δεν ήθελε, συνεπώς δεν είχε γίνει καταγραφή του περιστατικού, ότι δηλαδή είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα»

«Από τις πληροφορίες που έχω από την μεγάλη κόρη», σημείωσε ο δικηγόρος, «το προηγούμενο βράδυ, ο πατέρας στην ουσία φώναξε τα παιδιά και - θα σας το μεταφέρω όπως μου το είπε - "σαν να ήθελε να μας χαιρετίσει". Σαν να ήξερε ότι την επόμενη ημέρα κάτι θα συμβεί».

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε, παράλληλα, ότι η 48χρονη είχε σχέση με κάποιον άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες, κάτι που γνώριζαν τόσο ο πρώην σύζυγός της όσο και τα παιδιά τους.

«Και η διαφωνία ήταν ότι του ζητούσε επίμονα να φύγει από το σπίτι, αυτός δεν έφευγε και τους τελευταίους έξι μήνες αναγκάστηκε να φύγει η μητέρα να φύγει από το σπίτι. Όλη την ημέρα φρόντιζε τα παιδιά και όταν επέστρεφε ο σύζυγος, αναγκαζόταν να φύγει… Τον συντηρούσε για πάρα πολλά χρόνια, 20 χρόνια, όπως γνωρίζω από τα παιδιά», είπε ο δικηγόρος.

Αναφερόμενος στην κόρη του θύματος, τόνισε ότι είχε κάνει μήνυση στον πατέρα της, «γιατί την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της».

«Την μεγάλη κόρη και ένα από τα παιδιά, πολύ συχνά τα χτυπούσε ο πατέρας και ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι τσακωνόταν συνέχεια», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα