Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση Μαντλίν - «Την σκότωσε λίγο μετά την απαγωγή της»

Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, μιλώντας στους Times σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

«Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ο επικεφαλής των ερευνών για την μικρή Μαντλίν, με κύριο ύποπτο τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, είπε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Μπρίκνερ σε συνομιλία που είχε online με άλλον παιδόφιλο είχε γράψει ότι

«ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες».

Όταν ο άλλος τον ρώτησε αν φοβάται μην τον πιάσουν είπε: «Μπα! Αν καταστραφούν τα στοιχεία».

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε». Παράλληά, είπε ότι πιστεύει πως ο Μπρίκνερ έκανε και άλλα εγκλήματα, σεξουαλικής φύσεως στην Πορτογαλία και ίσως και στην Γερμανία, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ, έτσι ώστε να έχει μια δεμένη υπόθεση.

Η γερμανική αστυνομία, συμπληρώνει το εγκληματικό προφίλ του 43χρονου Μπρίκνερ και με άλλη μια υπόθεση. Εκτός από την 5χρονη Ίνκα (την αποκαλούν Γερμανίδα Μάντλιν), τον 6χρονο Ρενέ, την 16χρονη Καρόλα, ερευνάται ο ρόλος του και στην δολοφονία 24χρονης στο Ανόβερο πριν από 10 χρόνια.

Ένταλμα σύλληψης για την πρώην σύντροφο του υπόπτου

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αρχές διεξάγουν έρευνες και γύρω από την πρώην σύντροφο του βασικού, Γερμανού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν.

Η Nakscije Miftari, η έφηβη σύντροφος του Κρίστιαν, Γερμανίδα αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν και χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της.

Οι αρχές θεωρούν πως γνωρίζει στοιχεία, καταλυτικά για την εξιχνίαση των εγκλημάτων του Κριστιάν γι΄αυτό και εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. Οικογενειακός φίλος της, υποστηρίζει πως η γυναίκα κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, καθ΄όλη την εβδομάδα των αποκαλύψεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα