Νέα τροπή στην τραγωδία στην Κέρκυρα: Πρώτα χτυπήθηκε η μητέρα από αυτοκίνητο και έπειτα το κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕ0)

Νέα τροπή στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στην Κέρκυρα όπου 8χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του καθώς χτυπήθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της μικρής «Αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε. Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφαλτσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο».

Υπενθυμίζεται

ότι η 8χρονη χθες το πρωί πήγαινε με τη μητέρα της στη στάση του λεωφορείου προκειμένου στη συνέχεια να πάει στο σχολείο της. Αρχικά δεν ήταν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους άφησε το χέρι της γυναίκας και βγήκε στον δρόμο.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παράσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το παιδί μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα