Νέα Σμύρνη: Επτά φορές πυροβόλησε ο αδίστακτος εκτελεστής, βίντεο ντοκουμέντο μετά τη μαφιόζικη επίθεση

Τον δράστη της διπλής δολοφονίας, που έγινε σε καφετέρια, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων θαμώνων, αναζητούν οι Αρχές - Πού στρέφονται οι έρευνες

Το μαυροντυμένο άνδρα, δράστη του στυγερού εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, αναζητούν οι Αρχές, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η διπλή δολοφονία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας όχι μόνο από το καφέ όπου έγινε το έγκλημα αλλά και από άλλα σημεία στην ευρύτερη

περιοχή, με σκοπό αφενός να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη και αφετέρου να μαζέψουν όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται για τον αδίστακτο εκτελεστή που αγνοώντας ότι υπήρχαν θαμώνες στο μαγαζί εκείνη την ώρα, πυροβολησε τα θύματά του χωρίς να το λάβει υπόψη. Ο δράστης μετά την ένοπλη επίθεση έφυγε τρέχοντας και χάθηκε στο σκοτάδι.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ψάχνουν «απαντήσεις» και στο ποινικό παρελθόν του ενός θύματος, που φέρεται να είχε σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο έμπειρος - όπως φάνηκε- εκτελεστής πυροβόλησε επτά φορές με 9άρι πιστόλι και έφυγε πεζή. Ενδεχομένως να τον περίμενε σε κοντινή απόσταση κάποιος συνεργός.

Ο ένας νεκρός είναι ένας Αλβανος υπήκοος, 41 ετών που δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, εκ των οποίων κάποιες στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο με ποινικό παρελθόν (ναρκωτικά και ληστείες.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι αυτός ήταν ο στόχος του εκτελεστή ενώ ο 44χρονος συμπατριώτης του που βρισκόταν μαζί του, μάλλον ήταν «παράπλευρη» απώλεια, παρότι είχε παρελθόν με τυχερά παίγνια και οπλοκατοχή.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στη κοιλιά και στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο («Ερυθρός») μεταφέρθηκε και γυναίκα, πελάτισσα του καταστήματος, που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

{https://www.youtube.com/watch?v=Do90DfbVHQw}

#ΝΕΑ_ΣΜΥΡΝΗ #ΕΚΤΕΛΕΣΗ #ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα