Νέα μετωπική Γεωργιάδη - Πολάκη: Δεν είσαι συμπαθής σκύλο... θα πας φυλακή

Η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, συνεχίστηκε και διαδικτυακά με το σοβαρό επεισόδιο που είχαν στην Βουλή.

Με αναρτήσεις τους στα social, αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε τον υπουργό Ανάπτυξης ότι έρχεται η φυλακή με σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως «λαδέμπορας και μαυρογορίτης» αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!
Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!»

{https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/pfbid0PSsgX99LeMYLXuiVMc7HcrKffgRzK3hW1WqjJXB3Yi8paHHpKfQHwgoCM12ZWVfGl}

Για απαντήσει αμέσως ο υπουργός Ανάπτυξης ότι ο κ. Παλάκης ζει με φαντασιώσεις και ότι κακώς τον αποκάλεσε στη Βουλή Ραταπλάν καθώς αυτός είναι συμπαθής σκύλος: « Ο ⁦@pavpol2222
⁩ ακόμη ονειρεύεται ότι θα με κλείσει Φυλακή…σέβομαι γενικά τις φαντασιώσεις των ανθρώπων αλλά μετά από τόσα χρόνια που το φαντασιώνεται θα περίμενα να του έχει περάσει…κατά τα λοιπά ο Ράν τα Πλάν ήταν κοπλιμέντο καθώς αυτός τουλάχιστον είναι συμπαθής σκύλος».

{https://twitter.com/adonisgeorgiadi/status/1618497488570171393}

Keywords
Τυχαία Θέματα