Νέα μαρτυρία για το γηροκομείο στα Χανιά: «Την άφησαν αβοήθητη με αιμορραγία για 3 μέρες μέχρι που πέθανε»

Νέες μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του γηροκομείου-κολαστηρίου στα Χανιά.

Ο κ. Χουρδάκης περιγράφει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο γηροκομείο αλλά και το πώς κατέληξε η μητέρα του. «Η μητέρα μου όταν μπήκε εκεί μέσα περπατούσε κανονικά και τέσσερις μήνες μετά βρέθηκε δεμένη με καταστολές, την ξεκάνανε και εκείνη και τους υπόλοιπους ηλικιωμένους».

Τα παιδιά

της άτυχης γυναίκας δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί της για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας έτσι άγνοια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η μητέρα τους:

«Από την στιγμή που ξεκίνησε η καραντίνα δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι μας κοροϊδεύαν. Μου έλεγαν ότι η μητέρα μου έχει ουρολοίμωξη!», ότι ανέλαβε ο γιατρός και άλλα.

Πώς έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη

Η μητέρα του κ. Χουρδάκη είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, όπως αναφέρουν μάρτυρες, δεν είχε όμως την κατάλληλη περίθαλψη και βοήθεια. Της έδεσαν έναν επίδεσμο στο κεφάλι, έχασε τις αισθήσεις της, και μετά από τρεις ημέρες αβοήθητη, με αιμοραγία, έφυγε.

«Μετά από το θάνατό της, όταν πήγε ο αδερφός μου, δεν τον άφησαν να την δει, μέχρι να την ντύσουν. Αυτό που διαπίστωσα εγώ, κατά την κηδεία, όταν αφαιρέθηκαν τα λουλούδια από πάνω της, είδα τις μελανιές και τους επιδέσμους στα χέρια της».

{https://www.youtube.com/watch?v=VqlyX-PtDQs}

Keywords
Τυχαία Θέματα