Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα σε λεωφορείο – Συνελήφθη νεαρός

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει αν είναι το ίδιο άτομο που «χτύπησε» δύο φορές με θύματα δυο νεαρές γυναίκες.

Δεύτερο περιστατικό με άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς μέσα σε λίγες ώρες, με βάση πληροφορίες από την ΕΛΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (28/05) έγινε γνωστό ότι νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι άνδρας αυνανίστηκε επάνω της σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα, με την 19χρονη να είναι σοκαρισμένη

από το περιστατικό.

Πιο αναλυτικά, το δεύτερο περιστατικό, φέρεται να συνέβη πριν από μια εβδομάδα. Όπως καταγγέλθηκε από μια 19χρονη κοπέλα, ένας άνδρας γύρω στα 20 που καθόταν στις πίσω θέσεις του λεωφορείου Β9, την «κάρφωνε» και στη συνέχεια κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του, έβγαλε έξω το μόριό του και άρχισε να αυνανίζεται.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, επενέβησαν άμεσα επιβάτες του λεωφορείου για να τον σταματήσουν, ενώ ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα, ενώ κάλεσε την αστυνομία. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια πέρασε από εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, από την ΕΛ.ΑΣ ερευνάται αν πρόκειται για το ίδιο άτομο που «ξαναχτύπησε» το πρωί της Τετάρτης (26/05) σε λεωφορείο της γραμμής 12 και αυνανίστηκε πάνω σε 19χρονη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται να συνέβη την Τετάρτη (26/05). Με όσα έγιναν γνωστά από την καταγγελία της 19χρονης, η νεαρή κοπέλα επέβαινε σε λεωφορείο της γραμμής «12», όταν ο άνδρας ανέβηκε από μία στάση και την προσέγγισε. Το νεαρό κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης «κόλλησε» επάνω της, άνοιξε το παντελόνι του, έβγαλε έξω το μόριο του και άρχισε να αυνανίζεται. Κατά τα λεγόμενά της ο γύρω στα 40 άνδρας ολοκλήρωσε την πράξη του και κατέβηκε από το λεωφορείο. Υπογράμμισε, ακόμα, ότι εκείνη την ώρα οι υπόλοιποι επιβάτες δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβη, ενώ η ίδια έδειχνε σοκαρισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα