Νέα Ιωνία: Σοκ για ζευγάρι που ήρθε αντιμέτωπο με ληστές μέσα στο σπίτι τους, «πήραν ένα ψαλίδι να μου κόψουν το δάχτυλο»

Αντιμέτωποι με τρεις διαρρήκτες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ιωνία, βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα χθες το βράδυ.

Οι κακοποιοί απείλησαν το ζευγάρι ότι εάν δεν τους δώσει χρήματα θα κόψουν με ψαλίδι τα δάχτυλα της γυναίκας μέχρι που τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν ότι ήθελαν μαζί με δυο ρολόγια μεγάλης αξίας, και να εξαφανιστούν.

«Ήταν κλάσματα δευτερολέπτου, ανοίγουμε και βλέπουμε τρία άτομα να ορμάνε επάνω μας».

Απείλησαν ότι θα κόψουν με ψαλίδι το δάχτυλο της γυναίκας

«Πήραν

ένα ψαλίδι να μου κόψουν το δάχτυλο για να τους πω που είναι τα χρήματα. Είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια δεν μπορώ να συνέλθω».

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια απειλούσαν συνεχώς το ζευγάρι να μην φωνάξει και να τους πει που έχουν χρήματα.

Απομόνωσαν την γυναίκα σε ένα δωμάτιο και ξεκίνησαν να ψάχνουν μανιωδώς για πολύτιμα αντικείμενα.

«Με απειλήσανε με σφυρί και με χτυπήσανε με σφυρί εδώ και εδώ με χτυπήσανε με κλωτσιά. Με ακινητοποιήσαν εκεί κάτω, και μου βουλώσανε το στόμα μου κλείνανε το στόμα είχανε και γάντια να μην φωνάξω».

Μπήκαν από την ταράτσα

Οι τρείς αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας από την ταράτσα. Από την πόρτα μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα όπου βρισκόντουσαν οι δύο ιδιοκτήτες.

Οι δράστες απέσπασαν, χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι. Μόλις βρήκαν την λεία τους τράπηκαν σε φυγή.

Οι διαρρήκτες παραμένουν άφαντοι και η αναζήτησή τους συνεχίζεται.

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΛΗΣΤΕΣ #ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα