Νέα Φιλαδέλφεια: Θρήνος για τον 29χρονο Μιχάλη που έπεσε νεκρός από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ «αποχαιρετούν» τον 29χρονο Μιχάλη που έπεσε νεκρός από μαχαιριές χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σοκ και θλίψη στην οικογένεια της ΑΕΚ

-και όχι μόνο - για τον 29χρονο Μιχάλη που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 29χρονος ζούσε στην Ελευσίνα και είχε μεγάλη αγάπη στην ομάδα του, την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έως τώρα, ο άτυχος οπαδός της Ένωσης δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα (με αιχμηρό αντικείμενο) στο μπράτσο και πέθανε τελικά από ακατάστατη αιμορραγία ενώ είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους εννέα τραυματίες στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άτυχος οπαδός «απομονώθηκε» μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους χούλιγκανς και δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι).

Φίλαθλοι της ΑΕΚ έσπευσαν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια να αφήσουν κεράκια και «κιτρινόμαυρα» κασκόλ μπροστά από το γήπεδο, προκειμένου να «αποχαιρετήσουν» τον 29χρονο Μιχάλη που έχασε άδικα τη ζωή του. Μάλιστα, σχημάτισαν με ρεσώ το αρχικό γράμμα του ονόματός του και τοποθέτησαν λουλούδια σε μία καρέκλα ενώ τοποθέτησαν και ένα πανό απέναντι από το γήπεδο, που έγραφε: «Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ».

Την ίδια ώρα, βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η πλατεία του Αετού έξω από γήπεδο της ΑΕΚ όπως και η γύρω περιοχή μετά τα χθεσινοβραδινά άγρια επεισόδια. Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί, όσοι πέρασαν από την OPAP Arena. Σπασμένες καρέκλες, πέτρες, γυαλιά, καπνογόνα ήταν κάποια από τα αντικείμενα που βρίσκονταν διάσπαρτα στην περιοχή.

Κάτοικοι, καταστηματάρχες και συνεργεία του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας προσπάθησαν από το πρωί να καθαρίσουν τον χώρο. Πάντως, δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για απόψε στο πλαίσιο των προκριματικών του, αναβλήθηκε.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΟΠΑΔΟΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Θρήνος, 29χρονο Μιχάλη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ,filadelfeia, thrinos, 29chrono michali, ntinamo zagkreb