Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέες συλλήψεις χούλιγκαν, «αστακός» η περιοχή για τον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ευρήματα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σύντομα στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ η οποία κατέληξε στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος οπαδού του ΠΑΟ, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα

αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους. Στο μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε. Αναφέρουν επίσης ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Συνελήφθη Έλληνας οπαδός

Την Παρασκευή, συνελήφθη Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, για το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του όπου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα. Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται για εκείνον ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ. Η Νέα Φιλαδέλφεια «οχυρώνεται» καθώς γύρω από το γήπεδο αναμένεται να αναπτυχθούν περίπου 1000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών, ενώ δρακόντεια θα είναι τα μέτρα και για τη φύλαξη των αποστολών των δύο ομάδων, ιδιαίτερα κατά την άφιξή τους στο γήπεδο. Φύλαξη και επιτήρηση αναμένεται και σε συνδέσμους οπαδών, αλλά και σε σταθμούς του Μετρό με συνεχείς περιπολίες.

Γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, αναμένονται τρεις ζώνες ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής προσέλευση των φιλάθλων, ενώ βάσει της αλλαγής στα πρωτοκόλλα δεν ανακοινώνεται η ώρα άφιξης της κροατικής ομάδας.

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΑΕΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ #ΚΡΟΑΤΕΣ #ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα