Νέα εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή λίγο καιρό μετά την σημαντική παρέμβασή του για τις διεθνείς εξελίξεις και την ενεργειακή κρίση, αυτή τη φορά σε εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Σε εκδήλωση – συναυλία για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο θα συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στις 11 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Περιστερίου, με δωρεάν είσοδο, ενώ θα τραγουδήσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς και

ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Κώστας Καραμανλής θα απευθύνει χαιρετισμό και αυτή θα είναι η δεύτερη δημόσια παρέμβασή του μέσα σε λίγους μήνες, κάτι που ο πρώην πρωθυπουργός δεν συνηθίζει. Η σχέση του πρώην πρωθυπουργού με τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη είναι γνωστή. Άλλωστε ο Σταύρος Ξαρχάκος, επί ημερών Κώστα Καραμανλή στη Νέα Δημοκρατία, εξελέγη ευρωβουλευτής του κόμματος.

Αυτή θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση σε διάστημα λίγων εβδομάδων για τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος στην προηγούμενή του παρέμβαση μίλησε για τις διεθνείς εξελίξεις, τα ελληνοτουρκικά και την ενεργειακή κρίση.

#ΚΩΣΤΑΣ_ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ #ΞΑΡΧΑΚΟΣ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα