ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο αγανακτισμένος πολίτης στα Χανιά κατά την επίσκεψη Τσίπρα (εικόνες)

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο αγανακτισμένος πολίτης που κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Τσίπρα δήλωνε την οργή του για την κυβέρνηση.

Γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι

σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίστηκε στα Χανιά κατά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα να αναφέρεται με οργή στην κυβέρνηση.

«Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; “Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο”» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη Νέα Δημοκρατία: «Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα.»​

Keywords
Τυχαία Θέματα