Νάουσα: Βγήκε με... περικεφαλαία, δόρυ και ασπίδα για να διώξει τους «μετανάστες»

Μετά και τις έντονες αντιδράσεις για τη μετεγκατάσταση μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν είναι μικρός ο αριθμός μαζικών κινητοποιήσεων και μπλόκων που είναι ενάντια στη φιλοξενία νεοαφιχθέντων αιτούντων άσυλο.

 Κάτι αντίστοιχο έγινε το βράδυ της Δευτέρας και στη Νάουσα όπου περίπου 100 άτομα, κάτοικοι της περιοχής, σε συνέχεια σχετικής ιντερνετικής «διαρροής», συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, προκειμένου να εμποδίσουν τη διέλευση τριών λεωφορείων με μετανάστες.

Τον

γύρο του Διαδικτύου κάνει φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε στο νυχτερινό μπλόκο της Νάουσας, από την παρουσία ενός «αρχαίου μακεδόνα πολεμιστή» -με την περικεφαλαία του, το δόρυ του και την ασπίδα του- που προέταξε και αυτός τα στήθη του ενάντια στην άφιξη του ανεπιθύμητων αλλόθρησκων.

Η φωτογραφία έγινε viral, με κάποιους να τολμούν να κάνουν και «ταυτοποίηση» του εικονιζόμενου, σημειώνοντας πως πιθανότατα πρόκειται για τον ίδιο «πολεμιστή» με τα φουσκωμένα ψεύτικα μούσκουλα που είχε κάνει την εμφάνισή του στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Νάουσας.

Πέραν του γραφικού της υπόθεσης όμως, η όλη κινητοποίηση κατέληξε σε φιάσκο, καθώς γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα οι αντιδρώντες ενημερώθηκαν ότι επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό αφού οι ανεπιθύμητοι μετανάστες δεν θα έρχονταν τελικά στην περιοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα