Μουτζούρης: «Δε ζητάω συγγνώμη για ιδιωτικές συζητήσεις» - Τι ανέφερε για την επίμαχη χειρονομία

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στο βίντεο που κυκλοφορεί στο οποίο συνομιλεί με στέλεχος της κυβέρνησης και χρησιμοποιεί προκλητικές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ, δήλωσε ότι «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες, δε ζητάω συγγνώμη».

«Στην ιδιωτική μου συνομιλία μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω. Δεν επιβεβαιώνω συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, επιβεβαιώνω με κάποιον συνομιλητή. Εγώ δεν μίλησα άσχημα στον

κ. Πρωθυπουργό, έχω σεβασμό στον Πρωθυπουργό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτζούρης.

«Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα» τόνισε ο Περιφερειάρχης. «Καμία επανάσταση εναντίον της κυβερνήσεωςα κατέβουν οι τόνοι, αγαπάμε την πατρίδα μα

Σχετικά με το επίμαχο βίντεο είπε: «Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει. Δεν μεταφέρω τι μου είπε κατ'ιδίαν ο Πρωθυπουργός» συμπλήρωσε.

Μουτζούρης κατά Μητσοτάκη: Να και αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να χαρακτηρίζει «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

«Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;» ακούγεται να λέει ο κ. Μουτζούρης.

Πρόσθεσε δε: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης και σχολίαζαν: «Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα